Anmeldelser

ANMELDELSER

“Verdensklasse det er store ord, og dem plejer man sædvanligvis at være forsigtig med. Men hvis man føler de er berettigede er der ingen grund til at holde dem tilbage..Kristian Jørgensen udnytter violinens muligheder fremragende med sin egale og fyldige tone og sit sparsomt anvendte, men så meget desto mere udtryksfulde vibrato -  og med et tonesprog der sætter selve den musikalske tanke i højsædet.

Hans solo i All the Things you are bragte Toots Thielemans i erindring. En højere kompliment kan jeg ikke give...."

Boris Rabinowitsch, Politiken

“Når man hører hvilken kombination af fordybelse og leg violinisten Kristian Jørgensen og guitaristen Jacob Fischer formidler i deres duosammenspil, kan jeg ikke lade være at tænke på hvor heldige vi er at de to ikke for længst har internationaliseret deres karrierer......Jeg er tættere end længe på at bruge udtrykket musikalsk telepati...."


Læs resten

Thorbjørn Sjøgren, Politiken

“Världsklass”

Gösta Jonsson, Elfsborgs Län Allehanda, Sverige

Läs flers svenska resensioner

“Kristian Jørgensen er navnet på den store internationale arena. Han får violinen til at synge som den aldrig har sunget før”

Peter Mortensen, Vensyssel Tidende

“Ung violinist knock-outede publikum. Under et og samme tag kunne man opleve en stor del af den svenske jazzelite, men spørgsmålet var om ikke et par danske gæster stjal billedet…”

Sven Malm i Dagens Nyheter om Uppsala Jazzfestival Sverige

Fiolinspill av høy klasse ble servert på et sølvfat til dem som fikk med seg intimkonserten med danske Kristian Jørgensen og hans musikere.

Intensiteten i musikken var i perioder sterk nok til å felle store trær. Store deler av konserten var så forrykende av benkeradene i salen vugget som i en gyngestol....


Læs resten

Om Haugesund Festival Norge

KRISTIAN JØRGENSEN

DANSK JAZZVIOLINIST

Hvis du skulle få lyst til at booke mig/mit orkester i en eller anden sammenhæng - stor som lille - er du velkommen til at kontakte mig. Jeg spiller med mange forskellige musikere og i mange orkesterstørrelser, og er glad for at spille til såvel koncert, dans, reception, hyggemusik osv.Du er også velkommen til at kontakte mig når det gælder Tango Orkestret, Donau Swing eller mit samarbejde med Paul Banks.